Wednesday, March 26, 2008

yeay, we're adopting~!

hehe..sari berita panas je dulu..<3

btw, baru jek lepas tgk sindarela....sooo sweett.."ayang, org ckp ja..."oops..hahaha..that was one of the scene in the so called soap drama in malaysia..haha..who said, i tk layan citer melayu..weks..ok, maybe it because of amani, but i did lovee bront too...he was way cute la..ahaks..hope my dot dot dot kite pon mcm tu..comel sgt tk boleh belah..hahaha..

ok, cukuplah mengenai perasaan ini..beat this one~! so, mcm cengkam jiwa like deep deep..my jiwa la kan..yeah, i know..lovey dovey month dh over..tp nk wat camne..my jiwa is some what gila~! haha..kalo boleh hari2 nk berjiwa2...wakakaka

----
yovie & nuno - menjaga hati

masih tertinggal bayanganmu
yang telah membekas di relung hatiku
hujan tanpa henti seolah pertanda
cinta tak di sini lagi
kau telah berpaling 

biarkan aku menjaga perasaan ini
menjaga segenap cinta yang telah kau beri
engkau pergi, aku takkan pergi
kau menjauh, aku takkan jauh
sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

masih adakah cahaya rindumu
yang dulu selalu cerminkan hatimu
aku takkan bisa menghapuskan dirimu
mesti ku lihat kini
kau di seberang sana

andai akhirnya 
kau tak juga kembali
aku tetap sendiri
menjaga hati

biarkan aku menjaga perasaan ini
menjaga segenap cinta yang telah kau beri
engkau pergi, aku takkan pergi
kau menjauh, aku takkan jauh
sebenarnya diriku masih mengharapkanmu

sejujurnya diriku masih mengharapkamu.

----
oh, crap~! having typed it...this one is so like, wayyy jiwang~! oh, tidak..apa kau telah buat kat nort nie..tidak tidak tidakkkk~! pulangkan dia kembali! huhu..so, sekian berita untuk minggu ni...dengan rasa sedih dan hiba, diumumkan blog ini akan sepi untuk sementara waktu..tuan punya harus punya waktu utk belai diri, famili, rakan2 dn kerja. oh ya..nk jaga hati jugak..muehehe..eh, i think it's the coffee talk la..but who cares..i love my  coffee, and always will. eh..i love my chocolate too..haip! too many things to love la..okla..better go + menyepi before i got wayy crappy with words. taking care all~! muwahs..luvya~!

2 comments:

phatgurl said...

"ahaks..hope my dot dot dot kite pon mcm tu..comel sgt tk boleh belah..hahaha.." <--- bront tu lebih kepada type aku beb. tanned, kurus, tinggi. apa ni.. ko kan suke perwira ujung jalan yang putih dan gebu... ape ni ape ni... hehehehe

tuan punya said...

ok..i mean perwatakan die weks..:P
*blushing*