Friday, August 08, 2008

lelah dan menanti harap.

penat mmg penat. mental dan fizikal. harus aku bersedia untuk menghadapi lelah hidup ini. ikhlas, hati kene ikhlas. untuk meneruskan hidup ini. jujur, kene jujur. apa yang patut dilakukan?

"pertemuan di tangan tuhan, jodoh kita yang fight sendiri", kata dia.

yatoque, aku sokong kau beb~ i know i've said it before..but now, i certainly believe it! dia mmg untuk kamu. MEMANG~!

--

3 comments:

phatgurl said...

kenapa tetiba ni beb? walaubagaimanapun aku sangat terharu. thanks for your support dear dan aku doakan yang terbaik untuk ko juga. mwahs~!

tuan punya said...

hehe, tatau..ada something trigger kot. haha..dn mungkin aku tk terckp yg sebetulnya ngan ko..jadi inilah die..sokongan aku!

terima kasih, dearest! mungkin tk jumpa lagi..ke dah ek? tatau la jugak! ahaks.

mieouw said...

babe, kalo aku ckp aku nk kawen ujung tahun ni, agak2 ko nk bunuh aku tak huwahahahahahaha